Video: The Pokémon Company onthult gratis games Pokémon Smile en Pokémon Café Mix

Geplaatst:
Aangepast: 17 juni 2020 18:00

The Pokémon Company heeft zojuist meerdere Pokémon games onthuld. Via een korte stream zijn de games aangekondigd door Tsunekazu Ishihara, de president en CEO van The Pokémon Company.

Tijdens de eerste stream van Pokémon Presents, het nieuwe nieuwskanaal van Pokémon, zijn vandaag een aantal nieuwe Pokémon games aangekondigd. Pokémon Smile helpt kinderen op spelende wijze met tandenpoetsen. Door het goed poetsen van je tanden kunnen namelijk Pokémon gered worden: een win-win situatie. Deze game is vanaf vandaag gratis beschikbaar voor iOS en Android, zonder in-app aankopen. De tweede game is de puzzelgame Pokémon Café Mix. Als eigenaar van een café is het jouw taak via puzzels de bestellingen van Pokémon te voltooien en zo je café en menu uit te breiden. Pokémon Café Mix is binnenkort gratis beschikbaar voor Nintendo Switch, iOS en Android en bevat optionele in-app aankopen.

Dit nieuws is nog niet alles, de video eindigt namelijk met de boodschap dat er 24 juni details over een groot project worden onthuld.

Bron: The Pokémon Company
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Café Mix

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

24 juni 2020

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord