Video: The Lord of the Rings Online

De nieuwe video voor de uitbreiding 'Siege of Mirkwood' van 'The Lord of the Rings Online' is vandaag vrijgegeven. In dit nieuwe filmpje zien we eigenlijk niet zoveel nieuws (geen gameplay). We zien voornamelijk mooie sfeerbeelden van de nieuwe maps. In deze nieuwe uitbreiding komen er een paar drastische veranderingen. Zo zal de levelcap naar 65 worden gebracht en zullen er grote veranderingen te vinden zijn in de gameplay. Kijk en geniet!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?