The Crew 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft Ivory Tower
  • Eerste releasedatum 29 juni 2018
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: The Crew 2 ontvangt vlak voor release een launchtrailer

Na een gesloten en open bèta is The Crew 2 eindelijk klaar voor release. De grote open wereld racer van Ubisoft plaatst ons in de racekuipjes van allerlei voertuigen en dat is duidelijk zichtbaar in onderstaande trailer.

We zitten al een tijdje te wachten op The Crew 2. Eerst heb ik de game gespeeld op gamescom en niet lang geleden ben ik vol in de gesloten bèta gedoken. Het resultaat mag er wezen want The Crew 2 weet daadwerkelijk iets unieks te bieden. Overigens hebben wij ook een prijsvraag met allerlei leuke goodies open staan. Grijp je kans en doe mee!

The Crew 2 is vanaf 29 juni verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Ubisoft

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?