Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

The Binding of Isaac

  • Ontwikkelaar Nicalis, Inc.
  • Eerste releasedatum 28 september 2011
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Roguelike
  • Gameliner score -

Video: The Binding of Isaac: Afterbirth+ krijgt laatste update

De laatste update, The Forgotten Update, voor The Binding of Isaac: Afterbirth+ is vandaag uitgebracht. Ontwikkelaar Edmund McMillen deelde dit nieuws op Tumblr.

The Binding of Isaac: Afterbirth+ is een collectie van add-ons voor The Binding of Isaac: Rebirth en Afterbirth. The Forgotten Update bevat nieuwe items, nieuwe snuisterijen, nieuwe unlockables, nieuwe vijanden en meer dan 800 nieuwe kamers om te verkennen. Ook is er een nieuw speelbaar personage en een nieuwe baas. De update is gratis voor iedereen die in het bezit is van Afterbirth+. Bekijk de trailer hier.

The Binding of Isaac: Rebirth en Afterbirth zijn te verkrijgen voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?