The Banner Saga 3

  • ONTWIKKELAAR Stoic
  • RELEASEDATUM 24 juli 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE RPG, Strategie, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Video: The Banner Saga 3 heeft eindelijk een releasedatum

Fans van The Banner Saga 1 en 2 moesten even wachten op het derde deel, maar dat wachten komt bijna ten einde. Ontwikkelaar Stoic Games kondigde de releasedatum voor de game aan.

Eind juli kunnen we aan de slag met de game die de trilogie tot een einde brengt. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om de game in de pre-order te gooien, waarmee je natuurlijk extra toffe dingen vrijspeelt. Dit alles zie je in de trailer hieronder.

The Banner Saga verschijnt op 24 juli voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?