Video: Tarantia Commons in nieuwe update Age of Conan

Binnenkort zal update 105 voor Age of Conan verschijnen. Niet zo bijzonder zou je denken, maar met deze update komt een heel nieuw gebied onder de naam 'Tarantia Commons'.

In een nieuwe trailer kun je alvast een kijkje nemen in de nieuwe stad, en zien wat er allemaal te beleven valt in een nieuw avontuur voor deze MMO game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?