Call of Duty: Black Ops 2
  • ONTWIKKELAAR Treyarch
  • EERSTE RELEASEDATUM 30 november 2012
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Video: Surprise - Official Call of Duty: Black Ops 2 Live-Action Trailer

Zojuist komt Activision met een nieuwe trailer van Call of Duty: Black Ops 2 op de proppen. Deze keer wel een bijzondere, want het betreft een live-action trailer.

In de trailer zien we allerlei bekende namen voorbij komen. Dat heeft dus flink wat duiten mogen kosten. Bekijk de trailer hieronder en oordeel zelf.

Call of Duty: Black Ops 2 komt 13 november uit voor de pc, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita en uiteindelijk ook voor de Wii U.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?