Video: Super Smash Bros. Ultimate voegt Min Min toe

Geplaatst:
Aangepast: 22 juni 2020 23:00

Sakurai heeft persoonlijk de nieuwste DLC fighter uit de doeken gedaan. Hier is de nieuwste toevoeging aan Super Smash Bros. Ultimate uit de game ARMS, het personage Min Min.

Als je niet bekend bent met ARMS, het was één van de launchtitels voor de Nintendo Switch. Deze actiegame ging vooral over diverse personages die elkaar probeerde knock-out te slaan met hun lange armen. Min Min is het personage die toegevoegd wordt aan het rooster van Super Smash Bros. Ultimate. Deze dame houdt van noedels en heeft net zoals alle andere ARMS-karakters twee lange armen. Haar armwapens bestaan uit een bokshandschoen variant en een draak, je kan echter tussen diverse modellen kiezen tijdens het vechten. Beneden zie je de gehele video, met onder andere een deepdive waarin ze meer gameplay van Min Min laten zien. Het ARMS-personage is onderdeel van de Fighters Pass vol 2.

Super Smash Bros. Ultimate is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord