Video: Super Smash Bros. Ultimate voegt Byleth en Mii skins toe als DLC

Geplaatst:
Aangepast: 16 januari 2020 16:06

Tijdens de livestream van Nintendo heeft Sakurai het laatste DLC karakter van Fighter Pack 1 onthuld. Het gaat hierbij om Byleth van Fire Emblem: Three Houses.

Sakurai vertelt meer over het personage in de video hieronder. We krijgen de trailer te zien, waarin we meer over de vechtstijl van het personage te weten komen. De Super Smash Bros. eindbaas legt ons verder uit wat Fire Emblem precies is en laat ons meer gameplay zien van de nieuwste toevoeging genaamd Byleth. Naast het nieuwe karakter krijgen de Smash spelers ook nog een nieuwe stage, soundtrack en skins voor bestaande vechters. Zo kunnen we via het Mii systeem genieten van de aanwezigheid van bijvoorbeeld Cuphead en Altaïr uit Assassin's Creed. Ook de Rabbids en designs uit MegaMan zijn te bewonderen.

Super Smash Bros. Ultimate is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. De DLC is vanaf 28 januari beschikbaar.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord