Video: Super Nintendo World is officieel in aanbouw

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Gamers hebben een goede reden om de Olympische Spelen van 2020 in Tokio bij te wonen. Niet voor de sport natuurlijk, tenzij je daar helemaal fan van bent, maar voor de opening van Super Nintendo World in attractiepark Universal Studios Japan.

Het gerucht ging al een tijdje de ronde, maar nu is het dus officieel. Nintendo's Shigeru Miyamoto, Universal's Mark Woodbury en natuurlijk Mario zelf, werden beregent met gouden munten tijdens de bekendmaking dat Super Nintendo World officieel gebouwd wordt. In onderstaande video krijgen we een korte rondleiding van wat het moet gaan worden. Het park zit natuurlijk vol leuke verwijzingen, zo start je in de iconische groene pijp, breng je een bezoekje aan Bowser's kasteel, en ademt alles Mushroom Kingdom. Alles is gethematiseerd, dat betekent Mario-stijl winkeltjes, restaurantjes en attracties. Ja, Mario Kart The Ride is officieel een ding nu!

Het park moet klaar zijn voor de start van de Olympische Spelen te Tokio in 2020. Later volgt ook het Universal Studios-park te Orlando, Amerika.

Bron: YouTube Universal Studios
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer