Street Fighter V

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 16 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Video: Street Fighter V heeft nieuwe trailer gericht op DLC-personage Cody

Volgende week wordt het inmiddels enorme roster van Street Fighter V uitgebreid met het DLC-personage Cody. Capcom onthulde een nieuwe trailer.

Zoals te verwachten valt, is Cody de ster van deze trailer. Mocht je nou nog niks van hem weten of graag willen zien wat je te wachten staat, nu is je kans. Je checkt de trailer hieronder.

Cody verschijnt op 25 juni voor bezitters van de game. Het personage is dan gratis tot de 27ste, waarna hij gekocht moet worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?