Video: Stimulus Package voor het eerst bewegend in beeld

Modern Warfare 2 wordt nog steeds ontzettend veel gespeeld. Toch beginnen mensen al veel last te krijgen van repetitieve gameplay. Ze kennen de maps uit hun hoofd en dan is er niet veel meer aan. Het wordt door Infinity Ward ook wel beschreven als Mapathy

Aanstaande dinsdag 30 maart verschijnen er nieuwe maps voor Modern Warfare 2 om iedereen weer lekker bezig te houden. Er zullen 5 nieuwe maps komen; drie nieuwe en twee klassiekers uit de originele Modern Warfare. Vandaag zijn de eerste bewegende beelden verschenen. Check ze hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?