Steep

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 2 december 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video: Steep krijgt begin mei Winterfest-uitbreiding

Begin mei verschijnt er een nieuwe uitbreiding voor Steep genaamd Winterfest. De content speelt zich af in de Alpen waar een festival voor 21 nieuwe uitdagingen zorgt. Spelers kunnen gebruik maken van een slee, tien nieuwe kostuums, items en pittige tegenstanders.

Winterfest is onderdeel van de Season Pass en vanaf 3 mei beschikbaar. De uitbreiding is ook los verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One voor 11,99 euro.

BRON Persbericht Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?