Steep

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 2 december 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video: Steep DLC voegt veel leuks toe

De daredevils onder ons kunnen de ski's weer uit de kast halen. Steep ontvang namelijk een nieuwe DLC die flink wat content aan de virtuele Alpen weet toe te voegen, waaronder een gloednieuw transportatiemiddel!

De nieuwste Steep-DLC introduceert het gelijkgenaamde Winterfest-festival. Gedurende dit festival zijn er 21 uitdagingen, tien kostuums, vier mini-bazen en een eindbaas, genaamd The Beast, aan de wereld toegevoegd. Daarbij kunnen spelers nu ook gebruik maken van een slee! Reden genoeg om dus weer even de Alpen onveilig te maken

De Steep Winterfest-DLC is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De losse DLC kost je 11,99 euro of is reeds binnen te halen als je in het bezit bent van de season pass.

BRON Persbericht Ubisoft

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?