Video: Star Citizen deze week gratis te spelen

Geplaatst:
Aangepast: 29 oktober 2019 11:58

Een echte release is er nog lang niet, maar toch kun je vanaf nu alvast een beetje proeven waar dat veelbesproken Star Citizen allemaal over gaat. Star Citizen is deze week namelijk gratis te spelen.

Star Citizen is inmiddels al zo'n acht jaar in ontwikkeling, maar zit nog steeds in de alpha-fase. Eerder deze maand werd de Alpha 3.7.0-versie uitgebracht en om dat te vieren heeft ontwikkelaar Cloud Imperium Games de game een week lang gratis beschikbaar gesteld voor eenieder die nieuwsgierig is geworden naar deze sci-fi game. Deze nieuwe update aan de Alpha build brengt veel vernieuwingen met zich mee. Zo krijg je nu de mogelijkheid om grondstoffen te delven en te verkopen en kun je nu ook missies delen met je teamgenoten, zodat je samen op avontuur kunt gaan. Daarnaast heeft Cloud Imperium Games ook een aantal interessante statistieken over de game gedeeld. Zo staat Nederland op de negende positie als het gaat om meeste unieke spelers per land in de afgelopen maand.

De Alpha van Star Citizen is vanaf nu tot 3 november gratis te spelen op pc.

Bron: Cloud Imperium Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Citizen

Series

-

Uitgever

Cloud Imperium Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Cloud Imperium Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord