Video: Split/Second toont nieuwe beelden

Split/Second: Velocity wordt snel, chaotisch en heet...althans dat is wat we tot nu toe wel kunnen concluderen na alles wat we hebben gezien. Het wordt een race spektakel waarbij het exploderen van voorwerpen uit de directe omgeving, zoals torens en hijskranen, van belang zijn om je tegenstanders voor te blijven.

Ontwikkelaar Black Rock, uit het Engelse Brighton, laat ons nieuwe beelden zien en laat horen wat ons allemaal te wachten staat.

Split/Second: Velocity verschijnt 21 mei op pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?