Trailer: Speciale Game & Watch Super Mario Bros. onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 3 september 2020 16:28

Mario wordt 35 jaar en dat moet gevierd worden. Tijdens een speciale Mario Nintendo Direct is dan ook Game & Watch Super Mario Bros. onthuld.

Om de vijfendertigste verjaardag van onze favoriete loodgieter te vieren, heeft Nintendo vandaag een wel hele speciale Nintendo Direct getoond. Tijdens deze Nintendo Direct, die geheel in het teken staat van Mario, is namelijk een speciale editie van de Game & Watch aangekondigd. Deze nieuwe Game & Watch heeft een kleurenscherm en stelt je in staat om de originele Super Mario Bros.-game te spelen. Daarnaast kun je ook Super Mario Bros. The Lost Levels spelen op het apparaat en de klassieke Game & Watch-game Game & Watch: Ball. Ook functioneert het apparaat als een klok met een aantal speciale extra's.

Game & Watch Super MArio Bros. is vanaf 13 november in gelimiteerde hoeveelheden beschikbaar.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord