Video: South Park komt met launchtrailer

South Park is al jaren bekend, maar op gamegebied heeft het tot nu toe maar weinig grond gewonnen. Microsoft probeert daar met South Park Let's Go Tower Defense Play verandering in te brengen.

Vandaag is de launchtrailer van deze game verschenen. South Park Let's Go Tower Defense Play is exclusief op Xbox Live Arcade en verschijnt op 7 okober.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?