Check hier alle PlayStation State of Play content

Video: Sony vertelt meer over PlayStation Move

Sony melde ons al eerder over hun nieuwe motion controller, de PlayStation Move.

De PlayStation Move is een nieuwe controller die veel weg heeft van de functionaliteiten van de WiiMote van Nintendo, maar aan de andere kant ook weer zijn eigen unieke mogelijkheden heeft.

Wat de visie van Sony is voor de game markt zie je in onderstaand interview met Scott Rhode, Vice President of Worldwide Studios North America.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?