Video: Sony PS3 Slim nu al uitgepakt

Het lijkt nog maar een paar dagen geleden toen Sony zijn nieuwe PS3 bevestigde. Neen, het IS nog maar een paar dagen geleden. En nu al heeft Sony een paar consoles opgestuurd naar bijvoorbeeld IGN.

Wat vooral opvalt is dat hij kleiner en minder hoog is. Het is ook terug mogelijk om de harde schijf eruit te halen en te vervangen (zie einde van het filmpje).

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?