Video: Singularity gameplay

Met Modern Warfare 2 op komst lijken veel games uitgesteld te worden uit angst voor deze topper. De game Singularity is tot nu toe niet uitgesteld, misschien omdat het een shooter is van een totaal ander kaliber.

Toch blijft het de vraag of deze game op kan boksen tegen de topper van Infinity Ward, ook al komt deze game eerder uit. Bekijk hieronder de video met gameplay beelden en oordeel zelf. Singularity verschijnt op 30 september voor de PC, PlayStation 3 en de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?