Video: Sims 4 NPC's krijgen meer karakter met Neighborhood Stories

Geplaatst:
Aangepast: 24 november 2021 13:34

EA heeft een nieuwe update voor The Sims 4 op de planning staan. Deze update, genaamd Neighborhood Stories, geeft meer karakter aan NPC's.

In The Sims draait het natuurlijk om de verschillende Sims en de keuzes die je voor ze maakt. Zo kun je zelf bepalen welke kant de levens van je Sims op gaan, wat ze doen en wie ze zijn. De verschillende NPC's die je in de wereld van The Sims tegenkomt, zijn echter minstens net zo belangrijk als je eigen Sims. Ze maken de buurt een stukje levendiger en zorgen voor extra interacties met je Sims. Electronic Arts komt binnenkort met een nieuwe update die de NPC's uit de buurt nog een stukje interessanter maakt. Neighborhood Stories zorgen ervoor dat de NPC's ook keuzes kunnen maken en ook hun eigen levensverhaal kunnen gaan volgen. De NPC's kunnen enerzijds zelf keuzes maken, die jij als speler kunt bevestigen. Denk hierbij aan een carrièreswitch of het nemen van kinderen. Anderzijds kun jij als speler je eigen Sims ook suggesties laten doen voor de keuzes die de NPC's moeten maken. Zo krijg je straks dus meer kleurrijke interacties met je buren en andere NPC's die in de wereld van je Sims rondlopen.

Neighborhood Stories is vanaf 30 november beschikbaar in The Sims 4.

Bron: Electronic Arts
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord