De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Video: Sims 4 NPC's krijgen meer karakter met Neighborhood Stories

EA heeft een nieuwe update voor The Sims 4 op de planning staan. Deze update, genaamd Neighborhood Stories, geeft meer karakter aan NPC's.

In The Sims draait het natuurlijk om de verschillende Sims en de keuzes die je voor ze maakt. Zo kun je zelf bepalen welke kant de levens van je Sims op gaan, wat ze doen en wie ze zijn. De verschillende NPC's die je in de wereld van The Sims tegenkomt, zijn echter minstens net zo belangrijk als je eigen Sims. Ze maken de buurt een stukje levendiger en zorgen voor extra interacties met je Sims. Electronic Arts komt binnenkort met een nieuwe update die de NPC's uit de buurt nog een stukje interessanter maakt. Neighborhood Stories zorgen ervoor dat de NPC's ook keuzes kunnen maken en ook hun eigen levensverhaal kunnen gaan volgen. De NPC's kunnen enerzijds zelf keuzes maken, die jij als speler kunt bevestigen. Denk hierbij aan een carrièreswitch of het nemen van kinderen. Anderzijds kun jij als speler je eigen Sims ook suggesties laten doen voor de keuzes die de NPC's moeten maken. Zo krijg je straks dus meer kleurrijke interacties met je buren en andere NPC's die in de wereld van je Sims rondlopen.

Neighborhood Stories is vanaf 30 november beschikbaar in The Sims 4.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?