Video: Serious Sam in Serieus HD

Voordat Serious Sam 3 zal arriveren in de bekende schappen, kunnen Xbox 360 bezitters nog even aan de slag met Serious Sam HD. De gouwe ouwe knaller in een HD jasje.

Serious Sam HD zal op 10 november verschijnen op Xbox LIVE Arcade. Bekijk hieronder de video vol kleurrijke en bloederige over de top actie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?