Shenmue 1 & 2

  • ONTWIKKELAAR SEGA
  • RELEASEDATUM 13 juni 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Video: SEGA kondigt Shenmue 1 en 2 voor Xbox One, PS4 en pc

Het grote nieuws is eruit want dit jaar komen Shenmue 1 én 2 uit naar Xbox One, PlayStation 4 en pc. Het jaar begon al goed met de release van Shenmue 3 in 2018. Daar mogen we nu de twee voorgangers bij verwelkomen.

Al enig tijd werd er gehoopt dat de games wel een keer een remaster of op zijn minst een heruitgave verdienden. Het wachten is niet lang meer, want vandaag heeft SEGA aangekondigd dat beide delen dit jaar nog het daglicht moeten gaan zien.

De trailer toont niet veel, maar is dat ook echt nodig? Nog genoeg gamers hebben deze klassieker nooit gespeeld. Dus grijp je kans!

BRON SEGA

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?