Check al onze gamescom content hier!
Team Sonic Racing
  • ONTWIKKELAAR Sumo Digital
  • RELEASEDATUM 21 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Video: SEGA heeft Team Sonic Racing onthuld

SEGA heeft vandaag hun nieuwe racegame Team Sonic Racing onthuld. De game wordt ontwikkeld in samenwerking met Sumo Digital en zij proberen de beste elementen van de arcade racegames toe te voegen.

In Team Sonic Racing kun je kiezen uit 15 speelbare personages uit het Sonic-universum waaronder Sonic, Tails en Shadow, gerangschikt in 3 verschillende types: Speed, Technique en Power. Je kunt solo of met maximaal twaalf coureurs het rubber verbranden in Grand Prix, Time Trial, Team Adventure en nog meer. Je krijgt ook beschikking tot de Wisps, dit zijn 14 offensieve en defensieve items om de tegenstanders uit te schakelen. Bekijk hier de korte aankondigingstrailer.

Team Sonic Racing komt in de winter naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

BRON Persbericht Koch Media

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?