Video: Sea of Thieves krijgt seizoenen

Geplaatst:

Er staat ons volgend jaar een grote verandering te wachten in Sea of Thieves. De game gaat vanaf volgend jaar namelijk met seizoenen werken.

Rare heeft grootse plannen voor Sea of Thieves. Niet alleen krijgt Sea of Thieves een next-gen upgrade, ook de manier waarop nieuwe content naar de game komt, wordt op de schop genomen. In een speciale video legt het ontwikkelteam uit wat de plannen voor het komende jaar gaan zijn. Zo krijgt de game seizoenen, in plaats van maandelijkse updates. Een seizoen duurt drie maanden en je kunt er genieten van verschillende live events waar natuurlijk de nodige beloningen tegenover staan. Ook is het levelsysteem door Rare op de schop genomen en wordt er niets meer aan de PvP-modus Arena toegevoegd. Daarnaast krijgt Sea of Thieves volgend jaar ook haar eerste betaalde Battle Pass. Deze Battle Pass heet de Plunder Pass en geeft je toegang tot een exclusief live event met speciale beloningen.

Sea of Thieves is momenteel te spelen op pc en Xbox One.

Bron: Rare
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord