Video: R.U.S.E laat meer van zich zien

In R.U.S.E gaat het allemaal om tactiek. Simpelweg ontzettend veel units maken en daarmee ten strijde gaan werkt niet in de game.

Er is een nieuwe trailer verschenen van R.U.S.E . die goed laat zien hoe de game gespeeld moet worden. R.U.S.E. verschijnt eind dit jaar nog op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. R.U.S.E. op de PC is de game speelbaar met een touchscreen beeldscherm.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?