Video: Roof het slagveld leeg in World of Tanks Mercenaries

Geplaatst:
Aangepast: 13 juli 2018 16:12

Free-to-play game World of Tanks krijgt wederom een grote uitbreiding. Dit keer komt deze in de vorm van de nieuwe toevoeging, Mercenaries. Deze modus voegt onder andere een flink aantal nieuwe voertuigen en een singleplayer modus toe!

In Mercenaries ervaren we hoe het zou zijn als de Tweede Wereldoorlog nooit gestopt zou zijn. Mercenaries lopen stad en land af om verlaten voertuigen te ontmantelen. Met de onderdelen die ze vinden, zijn ze in staat om geheel nieuwe voertuigen te maken. Verder stelt de update je in staat om hero crews te vormen zodat je samen met wat maten het slagveld onveilig kunt maken.

World of Tanks: Mercenaries is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Wargaming
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Tanks Console: Mercenaries

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 juni 2018

Ontwikkelaar

Wargaming

Gameliner Awards

-

Lees meer