Video: Rol er op los in LocoRoco Remastered

Rol er op los in LocoRoco Remastered. Van de game is er een nieuwe trailer verschenen op het YouTube-kanaal van Sony Japan. Hierin zien we onze gele vrienden rollen in een wereld die wordt aangevallen door het Moja Corps.

LocoRoco Remastered komt op 9 mei uit voor de PlayStation 4. PlayStation Plus-leden krijgen 20 procent korting op hun aankoop.

BRON YouTube

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?