Aggelos
  • ONTWIKKELAAR Storybird
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 juni 2018
  • PLATFORMEN Pc, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Video: Retro avonturen game Aggelos heeft een launch trailer

Tegenwoordig worden games steeds maar grootser en mooier. Toch zijn er nog ontwikkelaars die terugkeren naar de retro. Zo ook ontwikkelaar PQube Games, die vandaag een launch trailer uitbracht voor de retro game Aggelos.

Het gaat om een avonturengame en deze brengt ons weer helemaal naar het 16-bit tijdperk. Volgens de ontwikkelaar is het een eerbetoon aan de game Wonder Boy, dus klinkt dat je helemaal tof in de oren, check dan zeker de trailer.

Aggelos is momenteel uit voor de pc middels Steam. Versies voor de consoles moeten later dit jaar komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?