Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Resident Evil: Revelations
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • RELEASEDATUM 27 januari 2012
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE

Video: Resident Evil: Revelations - Launchtrailer

Capcom heeft de launchtrailer van Resident Evil: Revelations uitgebracht waarin het verhaal en gameplaybeelden te zien zijn.

Resident Evil: Revelations is een port van de 3DS-versie en speelt zich af tussen deel 4 en 5. De game zal een heleboel extra content bevatten waaronder een extra moeilijkheidsgraad en meerdere personages.

Resident Evil: Revelations komt 24 mei uit voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en pc.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?