Resident Evil 4

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 11 januari 2005
  • Platformen PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Resident Evil 4, 5 en 6 komen naar PS4 en Xbox One

Capcom heeft bekendgemaakt dat Resident Evil 4, 5 en 6 later dit jaar te downloaden zullen zijn voor de PlayStation 4 en Xbox One.

De eerste game die wordt uitgebracht is Resident Evil 6, die vanaf 29 maart te downloaden zal zijn. Resident Evil 5 volgt in de zomer en eind van dit jaar zal ook Resident Evil 4 te downloaden zijn. De games kosten 19,99 euro per stuk, en in Amerika verschijnen deze ook op disc.

BRON VG247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?