Resident Evil 0 HD Remaster
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 januari 2016
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Horror
  • GAMELINER SCORE -

Video: Resident Evil 0 HD Remaster aangekondigd

Capcom heeft vandaag Resident Evil 0 HD Remaster aangekondigd. De game zal een remake zijn van de exclusieve GameCube-titel uit 2002. Voor deze HD-remake heeft Capcom de originele game's director en meerdere staff members zelfs terug laten keren om aan deze 'nieuwe' game te werken.

Resident Evil 0 HD Remaster is een prequel van de eerste Resident Evil-game en neemt je mee terug naar de uitbraak van het zombievirus. Resident Evil 0 HD Remaster zal begin 2016 gaan verschijnen voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?