Days Gone
  • ONTWIKKELAAR SIE Bend Studio
  • RELEASEDATUM 26 april 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG, Survival horror
  • GAMELINER SCORE

Video: Releasedatum voor Days Gone aangekondigd

Sony Interactive Entertainment heeft de releasedatum voor Days Gone aangekondigd. De aankondiging komt gepaard met een nieuwe trailer.

Days Gone was oorspronkelijk al aangekondigd tijdens de E3 van 2016, maar werd recentelijk uitgesteld naar 2019. Gelukkig is eindelijk bekendgemaakt wanneer wij de apocalyptische open wereld kunnen verkennen op onze motor. Bekijk de nieuwe trailer hier.

Days Gone komt op 22 februari 2019 naar de PlayStation 4.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?