Video: Releasedatum van Super Mario Run bekend

Eindelijk is de releasedatum van Super Mario Run bekend. Als je in het bezit van een iOS-toestel bent, kun je er vanaf 15 december mee aan de slag. Dit heeft Nintendo aangekondigd. Super Mario Run is gratis te downloaden, maar moet je eenmalig 9,99 dollar neerleggen om van alle content te kunnen genieten.

In Super Mario Run rent Mario zelfstandig de levels door. Echter moet jij een handje helpen door het scherm kort aan te raken. Op deze manier spring je, verzamel je munten, ontwijk je vijanden en meer. Wanneer je de titel niet aanschaft, heb je beperkt toegang tot de drie modi.

Super Mario Run is te spelen via de iPad, iPhone en iPod. Mits je iOS 8.0 of hoger hebt. De mobiele game wordt in 151 landen uitgerold en bevat diverse talen waaronder Nederlands en Engels.

BRON YouTube

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?