INSIDE

  • Ontwikkelaar Playdead
  • Eerste releasedatum 29 juni 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Indie
  • Gameliner score

Video: Releasedatum van PS4-versie Inside bekendgemaakt

Afgelopen maandag ontstond het gerucht dat de PlayStation 4-versie van Inside binnenkort verschijnt. Het hoge woord is er inmiddels uit en ontwikkelaar Playdead heeft de releasedatum onthuld. Vanaf 23 augustus kun je ook via de PlayStation 4 versie genieten van hun nieuwe titel.

Inside is tevens verkrijgbaar voor de pc en Xbox One. In onze review kreeg de pc-versie maar liefst vier van de vijf felbegeerde sterren.

BRON YouTube

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?