Black Clover: Quartet Knights

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 2018
  • Platformen PlayStation 4
  • Gameliner score

Video: Releasedatum van Black Clover: Quartet Knights bekendgemaakt

Bandai Namco Entertainment Europe heeft de releasedatum van Black Clover: Quartet Knights bekendgemaakt. De bekendmaking wordt vergezeld met een verhaaltrailer.

In de trailer wordt de hoofdstad van het Clover Kingdom aangevallen door de raadselachtige tovenaar Karna, terwijl de kapitein van de Black Bull-ploeg Yami door onverklaarbare redenen weer een tiener is geworden. De oorzaak lijkt de totale zonsverduistering die eenmaal per eeuw plaatsvindt. De Magic Kinghts moeten hun krachten verenigen om de orde in het Clover Kingdom te herstellen. Bekijk de verhaaltrailer hier.

Black Clover: Quartet Knights komt op 14 september naar de PlayStation 4 en de pc.

BRON Persbericht Bandai Namco

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?