Video: Releasedatum Resident Evil: Revelations 2 bekend

Geplaatst: 2 december 2014 11:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Capcom heeft de releasedatum van de vier episodes van Resident Evil: Revelations 2 bekendgemaakt. Daarnaast is er een nieuwe trailer vrijgegeven waarin te zien is dat Barry Burton, de vader van Moira, een speelbaar personage zal zijn.

De eerste episode van Resident Evil: Revelations 2 verschijnt 18 februari, de tweede episode op 25 februari, de derde episode op 4 maart en de vierde episode zal op 11 maart te downloaden zijn. Elke episode kost los 5,99 dollar en bestaat uit twee campagne's, één volgt die van Claire en Moira en de ander die van Barry en Natalia. Naast de verhaallijn bevat elke episode ook een nieuwe Raid-modus.

Resident Evil: Revelations 2 krijgt ook een Season Pass welke 24,99 dollar zal kosten. Deze geeft toegang tot alle episodes en extra content waaronder twee spin-off episodes die het verhaal vertellen van Moira en Natalia, en Hunk als speelbaar personage voor de Raid-modi. Ten slotte verschijnt er op 13 maart ook nog een disc-versie welke 34,99 dollar gaat kosten. Deze bevat alle content van de Season Pass bevat plus vier extra kostuums, Albert Wesker als speelbaar personage in de Raid-modi en vier levels uit vorige Resident Evil-games voor de Raid-modi.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil: Revelations 2

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

25 februari 2015

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer