Gameliner 15 jaar vijftien-daagse
Brawlout
  • ONTWIKKELAAR Angry Mob Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 april 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GAMELINER SCORE -

Video: Releasedatum Brawlout voor Nintendo Switch bekendgemaakt

Angry Mob Games heeft vandaag de releasedatum van Brawlout voor de Nintendo Switch bekendgemaakt. Brawlout is een fighting game die verdacht veel weg heeft van de Super Smash Bros series. Naast de aankondiging van de releasedatum voor de Nintendo Switch is er ook nog aangekondigd dat Juan uit Guacamelee de nieuwste toevoeging aan de game gaat zijn.

Brawlout is een fighting game die op dezelfde manier als Super Smash Bros werkt. Net zoals bij Smash is het doel van het spel om je tegenstander van het platform af te slaan. De personages in Brawlout zijn die uit verschillende andere games, net zoals bij Smash, maar dan niet alleen van een uitgever. Meer weten? Check hier onder de trailer:

Brawlout is momenteel al speelbaar op pc via Steam en vanaf 19 december voor de Nintendo Switch. Diegene die hem op PlayStation 4 of Xbox One willen spelen zullen moeten wachten tot volgend jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?