Red Dead Revolver

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 11 juni 2004
  • Platformen PlayStation 2
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Video: Red Dead Revolver nu verkrijgbaar voor PS4

Red Dead Revolver is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Het eerste deel van de Red Dead-serie is te vinden in de PlayStation Store en kost 14,99 euro.

Red Dead Revolver verscheen in 2004 voor de PlayStation 2 en Xbox. De PlayStation 4-versie draait op een resolutie van 1080p en ondersteunt Trophies. In de game kruip je in de huid van de jonge cowboy Red, die jacht maakt op de Mexicaanse generaal Diego. Deze heeft Red's familie vermoord om zo een goudmijn in handen te krijgen.

BRON VG247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?