Gran Turismo 6
  • ONTWIKKELAAR Polyphony D.
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 december 2013
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Video: Reclamespot van Gran Turismo 6

Sony heeft een live-action reclamespot van Gran Turismo 6 uitgebracht waarin verschillende sportauto's te zien zijn. De game ligt vanaf 6 december in de winkels voor de PlayStation 3.

Naast de standaardversie van Gran Turismo 6 verschijnt er ook een Anniversary Edition die wordt geleverd in een steelbook en twintig speciale auto's en een miljoen in-game credits bevat. Verder wordt het geleverd met extra racepakken en helmen, paint jobs voor de auto's en een PSN avatar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?