Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Detroit: Become Human
  • ONTWIKKELAAR Quantic Dream
  • RELEASEDATUM 25 mei 2018, (PC)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Video: Reclamespot Detroit: Become Human focust zich op Kara

Na een eerder reclamespot met Markus in de hoofdrol komt Sony nu met een nieuwe reclamespot waarin de focus op Kara ligt. Hierin zijn een aantal momenten te zien die je als speler met Kara zal beleven.

Bekijk hieronder de nieuwe reclamespot van Detroit: Become Human:

Detroit: Become Human verschijnt 25 mei voor de PlayStation 4.

BRON Sony

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?