Video: Rabbids dringen gamescom binnen

De Rabbids komen weer terug naar de Nintendo Wii en Nintendo DS. De game Rabbids Go Home verschijnt namelijk eind dit jaar. Rayman is echter nergens te bekennen, want in Rabbids Go Gome staan alleen de Rabbids centraal.

De Rabbids mogen in de game dan opzoek zijn naar hun huis, maar we kunnen de Rabbids natuurlijk niet missen bij gamescom. In deze trailer proberen de Rabbids dan ook binnen te dringen bij gamescom.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?