Video: PSP GO met PS3 controller

Veel woorden zijn er niet aan vuil te maken. De bron was namelijk volledig in het Japans en vermits mijn Japans zo goed al niet bestaande is... Het komt op het volgende neer: in de PSP Go zal het mogelijk zijn om via bluetooth je PS3 controller aan te sluiten. Hier moet je helemaal niets speciaal voor doen, vermits bluetooth standaard is ingebouwd in de PSP Go. Zie ik hier een leuke multiplayer verschijnen met twee controllers?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?