Check hier alle PlayStation State of Play content

Video: PS3 besturen met je telefoon

Hoe zou het toch zijn als je je console kan besturen met je telefoon? Te gek natuurlijk. Een enthousiaste modder heeft het voor elkaar gekregen. Deze man heeft met zijn Nokia N900 een PS3 weten te besturen via de bluetooth fuctie. De PS3 zag de telefoon aan als een controller en zodoende kon de man met zijn touchscreen zijn console besturen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?