Project CARS 2

  • Ontwikkelaar Slightly Mad Studios
  • Eerste releasedatum 22 september 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Gameliner score

Video: Project Cars 2 toont Italiaanse raspaarden

Dit jaar komen er vele racegames en Project Cars 2 is er één van en toont in de nieuwste trailer Italiaanse raspaarden in al hun glorie. Van de LaFerrari tot de 288 GTO, meer dan een halve eeuw is vertegenwoordigd van het merk Ferrari.

Het merk Ferrari was nog niet vertegenwoordigd in het eerste deel en vele fans hebben de vraag bij ontwikkelaar neergelegd om dit wel te doen. Slightly Mad studios was zo gek nog niet en heeft het merk toegevoegd aan het rijtje merken voor hun nieuwste deel.

Project Cars 2 staat gepland voor een release op 22 september 2017 voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

BRON Persbericht Bandai Namco

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?