Riders Republic

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Racing, Sport, Open-World
  • Gameliner score

Video: Probeer Riders Republic gratis tijdens proefweek

Twijfel je nog of Riders Republic wel een game voor jou is? Probeer de game dan gratis uit tijdens de proefweek!

De releasedatum van Riders Republic was al meermaals uitgesteld, maar volgende week is het toch echt tijd voor de release van de sportgame. Zo'n twee maanden geleden vond de open bèta van Riders Republic plaats. Mocht je deze gemist hebben en wel willen weten of de game iets voor jou is, dan kun je vanaf eind deze week meedoen met de proefweek van de game. Tijdens deze periode is Riders Republic tot wel vier uur lang helemaal gratis uit te proberen. Je krijgt tijdens de proefweek toegang tot de volledige game en wanneer je besluit om de game aan te schaffen, behoud je de voortgang die je hebt geboekt tijdens de proefweek.

Riders Republic verschijnt 28 oktober op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Google Stadia. Tijdens de proefweek van 21 tot 27 oktober kun je de game gratis uitproberen.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?