Video: Pro Evolution Soccer 2010

Konami heeft vandaag weer een nieuwe trailer van Pro Evolution Soccer 2010 de wereld ingestuurd. Deze trailer is vooral gericht op de Wii-eigenaars. In het filmpje zien we namelijk nog meer over de nieuwe besturing die te vinden zal zijn. Verder kunnen we ook nog eens zien hoe goed de nieuwe AI verbeterd is en het "call the ball" principe. Veel kijkgenot!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?