Check hier alle PlayStation State of Play content

Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Video: Prachtige announce trailer GTA V! Bekijk hem nu!

Dames en heren, jongens en meisjes, vandaag is het zo ver. Nu, op dit moment! Ja, het is absoluut waar, GTA: V komt eraan! De officiële announce trailer van Grand Theft Autoooooooooo: V staat online! Bekijk NU de trailer hieronder en geniet. Vanavond een feestje bij de redactie en tijd om ons te storten op deze titel.

Grand Theft Auto wordt ontwikkelt door Rockstar North en uitgegeven door Rockstar Games. Meer informatie volgt zo snel mogelijk. Wat verwachten jullie van Grand Theft Auto: V?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?