Video: Post Malone houdt virtueel concert voor Pokémon Day

Over twee weken kunnen we weer Pokémon Day vieren. Op deze dag houdt rapper Post Malone een speciaal digitaal concert.

Elk jaar wordt op 27 februari Pokémon Day gevierd. Op deze dag vieren we de verjaardag van de immens populaire mediafranchise en dit jaar is er een wel hele speciale viering. Over twee weken vieren we namelijk de vijfentwintigste Pokémon Day en daar pakt The Pokémon Company groots voor uit. Deze speciale dag wordt namelijk gevierd met een digitaal concert van niemand minder dan de Amerikaanse rapper Post Malone. Malone is zelf al jaren groot Pokémon-fan, dus het is niet gek dat hij gevraagd is voor dit concert. Tijdens het evenement, dat te volgen is op de Pokémon-website en op haar YouTube-en Twitchkanaal, is Post Malone de hoofdact, maar er worden ook een aantal verrassingen getoond. Daarnaast markeert dit concert het begin van een speciaal muziekevenement genaamd P25, waarbij The Pokémon Company en Universal Music Group via soortgelijke evenementen nieuwe nummers van bekende en opkomende artiesten onthullen. Een van de bevestigde artiesten is popster Katy Perry.

Het Pokémon Day digitale concert van Post Malone vindt plaats op 27 februari.

BRON The Pokémon Company

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?